Fitbeachlessen

Hee aankomende Fitbeacher! 

Wat leuk dat we je hebben bereikt! Vanaf begin oktober gaan we starten in Nijmegen met Fitbeach, een initiatief van Joeri Ertner en Bo Groot Antink. Zowel Bo als Joeri zijn actief als beachtenniser op nationaal en internationaal niveau. Onze passie is, naast beachsport, het verspreiden van een gezondere levensstijl. Wij geloven in de kracht van bewegen op het zand, omdat het naast je spieren, ook je balans en coördinatie aanspreekt. Daarnaast is het minder belastend voor gewrichten*. We maken vooral gebruik van ons eigen lichaamsgewicht, actief, no-nonsense sporten zonder al te veel poespas. In principe houden wij van lekker buiten sporten, mocht het nou echt heel slecht weer zijn, dan kan het zijn dat we bij een indoor beach in de buurt trainen. Schrijf je vooral in voor een proefles van eenmalig 7,50 euro en ervaar zelf de kracht zand! 

*Bij hypermobilliteit kan het zijn dat sporten op zand niet aangeraden wordt.

 

Tegenwoordig heb je allerlei vormen van sport en daarbij ook nog eens tientallen vormen van coaching die daarbij aansluiten. Zie jij, net als wij door de bomen het bos niet meer? En ben je niet vies van wat ouderwets bikkelen in de buitenlucht? Dan is Fitbeach training misschien wel iets voor jou! Bij Fitbeach geloven we in simpliciteit; Lekker sporten op het zand zonder ingewikkelde apparaten of moeilijke termen. Schrijf je snel in voor een proefles van 7,50 euro en ervaar Fitbeach zelf. De trainingen zijn onder leiding van onze Nederlands kampioen beachtennis Bo Groot Antink.

 

Fitbeach aanbod

Proefles voor 7,50 euro (eenmalig)

Blok van 5 lessen voor 50 euro

Blok van 10 lessen voor 90 euro (1 les gratis)

Blok van 15 lessen voor 135 euro (1,5 les gratis)

Strippenkaart 10 lessen voor 100 euro (t/m einde lesblok seizoen geldig.

 

Locatie

Waalstrand Nijmegen.

Van een klein beetje regen deinsen we niet terug. Wanneer het weer te beroerd zal zijn, kunnen we uitwijken naar de Beachfabriek Nijmegen (indoor).

 

Wanneer

Onder voorbehoud op donderdag en zaterdagochtend van 10-11u of van 11-12u.

 

Bonus

  • Na inschrijving van een lespakket ontvang je een kleine verrassing bij de eerstvolgende les. 
  • Tevens verzorgen we voor aanvang van elke les voor een gezonde snack.

 

Kom je meedoen?
Vul onderstaand formulier in of stuur een mailtje (info@btsv.nl) of berichtje (06-55730369) en geef duidelijk aan waar uw voorkeur naar uitgaat.

Fitbeach trainer Bo Groot Antink