• Lessen
  • Clinics
  • Materiaalverhuur
  • Webshop

Fitbeachlessen

Voorstelronde

Vanaf eind oktober 2020 zijn Joeri Ertner, Bo Groot Antink en Kevin Buys in Nijmegen gestart met een nieuw initiatief, genaamd Fitbeach.  Allen hebben wij een grote passie voor sport en het verspreiden van een gezondere levensstijl. Als ware sportfanaten hebben we de handen inéén geslagen om dit nieuwe concept op te zetten.

Joeri Ertner en Bo Groot Antink zijn beide actief als beachtennisser op nationaal en internationaal niveau. Zelf trainen we hard om de weg naar de internationale top in het beachtennis te halen. Hier is veel voor nodig, daarom trainen we heel doelgericht en weten we als geen ander hoe nuttig trainen op het zand wel niet is!

Kevin Buys is een fanatiek bokser op nationaal niveau en weet ook als geen ander hoe hard er getraind moet worden om je doelen te kunnen behalen. Ook heeft hij ruime ervaring in het geven van bootcamp en bokslessen.

Inmiddels hebben wij onze krachten gebundeld en krijgen we veel energie van Fitbeach omdat we graag andere mensen enthousiast willen maken met sporten op het zand. 

Wat is Fitbeach

Fitbeach is een nieuw initiatief, gestart in Nijmegen. Fitbeach is een combinatie van bootcamp workout en een stukje yoga op het zand, waarbij we vooral gebruik maken van ons eigen lichaamsgewicht. Wij geloven in de kracht van bewegen op het zand, omdat het naast je spieren, ook je balans en coördinatie aanspreekt. Daarnaast is het minder belastend voor gewrichten*. Bij Fitbeach geloven we in simpliciteit; Lekker sporten op het zand zonder ingewikkelde apparaten of moeilijke termen. Iedereen kan meedoen! 

*Bij hypermobilliteit kan het zijn dat sporten op zand niet aangeraden wordt.

Waarom Fitbeach

Wij kunnen zo een aantal punten opnoemen waarom je onze Fitbeach groep heel graag wilt joinen:

- Sporten in de buitenlucht zitten allereerst heel veel voordelen aan. Om er maar even twee op te noemen: het versterkt je immuunsysteem en de aanmaak van vitamine D, wat bijdraagt aan sterkere botten.

- Alleen al voor de locatie. De Fitbeachlessen worden gegeven aan het waalstrand waar je een mooi uitzicht hebt over het water en de rand van de stad. Dit uitzicht wordt helemaal versterkt wanneer het zonnetje zich laat opkomen terwijl je lekker actief bezig bent.

- Lekker fit het weekend inluiden terwijl half Nijmegen nog slaapt. Enkele voordelen van de Fitbeachlessen zijn een betere conditie en sterkere longen, het helpt je elastisch te blijven, het verlaagt je fysieke en emotionele spanningen dus minder stress en Fitbeach helpt je overtollig gewicht te verliezen of je gewicht op peil te houden.

- Iedereen sport tijdens de Fitbeachlessen op z'n eigen niveau. Iedereen is gelijk en dat willen we ook uitstralen tijdens de lessen. Iedereen sport voor zijn eigen doelen en samen werken we aan die doelen.

- Door de relaxte sfeer die er om de Fitbeachlessen hangen hebben we een hartstikke leuke groep.

- Een groot voordeel aan de Fitbeachlessen is dat je niet vastzit aan een abbonement. We werken met een strippenkaart van 4 lessen waar je zelf mag bepalen wanneer en welke week je langskomt. De strippenkaart is oneindig geldig zodat je ook niet wordt gedwongen de strippenkaart op te maken. Die flexibiliteit maakt het voor mensen makkelijk in te plannen,

- Wil je met het gezin komen sporten, mogen kinderen t/m 16 jaar gratis mee(doen). Zo kunnen wij geen excuses krijgen dat je geen oppas kon regelen;).

- Wij vinden het vooral heel leuk om de Fitbeachlessen te geven en worden blij als wij mensen gelukkig(er) en gezond(er) kunnen krijgen met de lessen.

We hebben genoeg voordelen benoemd, nu is het aan jou!:) 

Fitbeach aanbod

Gratis proefles klik hier.

Strippenkaart voor 4 lessen t.w.v. 30 euro klik hier.

(Bepaal zelf welke week je komt, oneindig geldig).

Voor gezinnen die komen sporten mogen de kinderen gratis meedoen t/m 16 jaar!

Kom je meedoen?
Voor vragen kun je ons altijd bereiken op info@btsv.nl of 06-55730369 (Joeri Ertner).

Locatie

Waalstrand Nijmegen. Klik op de afbeelding hieronder voor een vergroting.

In principe houden wij van lekker buiten sporten. Mocht het nou echt heel slecht weer zijn, dan kan het zijn dat we bij een indoor beach in de buurt trainen

(o.a. Beachfabriek Nijmegen).

Wanneer

Zaterdagochtend van 10-11u.

 

Bonus

  • Na inschrijving van een lespakket ontvang je een kleine verrassing bij de eerstvolgende les. 
  • Tevens verzorgen we voor aanvang van elke les voor een gezonde snack.