Beachtennis op de Copakadijk

Dinsdag 30-06-2020

 

Beachtennis is een opkomende sport in het zand wat steeds populairder wordt in Nederland. Je ziet dat er in de zomermaanden steeds meer mensen de sport beoefenen en nu zijn er ook steeds meer mogelijkheden om dit ’s winters door te zetten. Voor tennissers is dit een hartstikke mooie variant om naast het tennis, een net andere spelvorm te spelen wat heel leuk en leerzaam is. Ook voor niet tennissers is dit een ideale sport omdat het zo laagdrempelig is. Iedereen kan het spelen van jong tot ouder op elk niveau.

 

In samenwerking met Beachtennisschool Vincente biedt Beachsport Werkendam nu ook trainingen aan, die zullen worden gegeven door de bekende tennisser en beachtennisser Joeri Ertner.

Joeri Ertner speelt sinds een aantal jaren actief Beachtennis naast het Tennis waar hij onder meer voor 3 competities uitkomt. Momenteel staat hij derde op de Nederlandse ranglijst, is twee keer verliezend finalist op het NK en heeft deelgenomen aan het EK in Bulgarije 2019. Met de ervaring die Joeri heeft opgedaan in de groeiende sport hoopt hij het Beachtennis in Werkendam samen met Beachsport Werkendam te laten groeien. 

 

Joeri zegt: ‘Beachtennis is een dynamisch en tactische sport waar je hele spectaculaire rally’s kunt verwachten. De sport is voor iedereen te spelen en de sfeer is geweldig omdat dat strandgevoel al gauw boven komt drijven. Ik wil anderen graag enthousiast maken voor deze sport!’

De kenners weten dat het met het strandgevoel wel goed zit op de Copakadijk, en met het aanbod van Beachtennis wordt het aanbod van sporten bij Beachsport Werkendam nog aantrekkelijker.

De Copakadijk heeft een onwijs mooi complex bestaande uit 6 velden, waar er plannen zijn om in de toekomst te gaan uitbreiden met de velden. De vereniging beschikt over een groot clubhuis, diverse terrassen, loungeruimte met bar en douchemogelijkheden.

 

Op dinsdag 7 juli a.s. zal er van 18.30-20.00 een gratis introductieclinic worden gegeven. Hier zult u tevens alle verdere informatie krijgen over de lesmogelijkheden. Iedereen is van harte welkom op de Copakadijk, aan de Werkina (achter het zwembad) in Werkendam. Graag van tevoren even aanmelden. Dit kan naar info@beachsport.nl of 06-81096745 (René van der Giessen) of via info@btsv.nl of 06-55730369 (Joeri Ertner).

 

https://www.beachsport.nl/index.php?option=com_k2&view=item&id=247:20200629-beachtennis-op-de-copakadijk&Itemid=583