Informatie

Vanaf eind Juni 2020 is Beachtennisschool Vincente (BTSV) gestart met het geven van beachtennislessen en clinics, met als thuisbasis Beachclub Huizen.

Locaties BTSV

BTSV streeft ernaar een bijdrage te kunnen leveren aan de groei van het aantal beachtennissers in Nederland, door op verschillende locaties in Nederland mensen enthousiast te maken met het beachtennisaanbod. Zo is BTSV o.a. actief bij Beachclub Huizen, Beachvolleybal Utrecht, The Sport Box Utrecht, Irene Beach Bilthoven, Breda Beach, Lindo Beach Den Haag, 010Beach (ETC Hoogvliet), SLTC Sliedrecht, Beachclub Rotterdam en T.V. Barendrecht (terrein K.V. Vitesse). 

 

BTSV wil kwalitatief goede beachtennistrainingen verzorgen binnen het verzorgingsgebied waarbij er continu wordt gezocht naar verbeterpunten en waarbij het sociale contact tussen deelnemers een grote rol speelt.

 

We willen iedereen de mogelijkheid bieden om deel te kunnen nemen aan beachtennislessen om zichzelf op die manier te kunnen ontwikkelen.

Dit in een prettige en sportieve omgeving.

 

Bij de groepstrainingen  van BTSV streven we naar homogene groepen. 

We proberen de groep niet groter dan 8 personen te krijgen omdat we het belangrijk vinden genoeg aandacht aan de cursist te blijven geven om zich verder te ontwikkelen. Wanneer er in grotere groepen getraind wordt proberen we hier een extra bekwame trainer bij te betrekken.

Bij de privétrainingen van BTSV gaat alle aandacht van de trainer uit naar de cursist waardoor de cursist aan al z'n persoonlijke ontwikkelingspunten kan werken.

 

Voor meer informatie over de lessen klik hier!

Hoofd partner

Racket partner

Partners

Overige partners